CV

Als specialist in directievoeren en project- en contractmanagement heb ik uitgebreide kennis van de UAV en de RAW-systematiek. Met deze kennis en ervaring in mijn rugzak, maakt voor mij het spel van een infrastructureel project leuk om te spelen. Het uitdagen van zowel opdrachtgever als aannemer om wantrouwen en angst jegens elkaar aan de kant te zetten om zodoende het vertrouwen te krijgen in elkaar en daarmee samen aan een project te werken, zit mij in het bloed. Ik ben graag de spil in een project in uitvoering. Ik geniet van het bevorderen van samenwerking en ik weet met de regels in de hand toch ruimtes te zoeken die nodig zijn om tot een efficiënt eindresultaat te komen.
 

 


Ik ben betrouwbaar en integer. Ik ben altijd vrolijk en benader alle zaken vanuit een positieve hoek met een sausje van gezonde twijfel daar waar nodig.
Ik probeer inspirerend te werken naar opdrachtgevers en opdrachtnemers, maar ook naar collega’s binnen een project. Ik ben vaak een vraagbaak voor oplossingsgericht denken in complexe situaties.
 
Zowel de uitvoeringsgerelateerde, als administratieve kant van een project beheers ik volledig. Ik ondersteun projecten in voorbereiding en ik adviseer opdrachtgevers in hun keuzes waar zij voor komen te staan tijdens het proces. Regelgeving is een nuttig instrument om de kaders van het mogelijke aan te geven. Binnen die kaders is wat mij betreft alles mogelijk.

Download CV